LSW

Om Totalentreprise
Som Totalentreprenør skaber vi overblik for dig

Totalentreprise betyder, at man samler flere fagområder under et projekt. Denne løsning er typisk, når du fx vil renovere dit hus fra ende til anden, og både har brug for en murer, en elektriker og en tømrer.

Totalentreprise

Med totalentreprise fra LSW får du vores erfaring og omfattende viden omkring byggeri, ligesom vi deler alle vores tips og tricks med dig undervejs. Vores medarbejdere er ansvarlige, fagligt kompetente og tager ejerskab. Med faste procedurer og gennemprøvede processer får du engageret projektledelse og omhyggelig kommunikation, der holder dig orienteret hele vejen.

Tillid er vejen til et vellykket byggeri

Hvis du vælger LSW som totalentreprenør, er det vigtigt for os, at vi har en gensidig tillid og respekt for hinanden. Det giver langt det bedste resultat, og meningen med denne entrepriseform er jo netop, at du slipper for at involvere dig i styringen af byggeriet – medmindre du har et ønske om dette. Kommunikation er et vigtigt redskab i opbygningen af tillid og noget, vi prioriterer meget højt. Vi sørger for, at du er godt orienteret og håndterer dit projekt på en måde, så du føler dig tryg og involveret i den udstrækning, det passer dig.

Totalentreprise giver dig mere frihed

Fordelene ved totalentreprise er mange. Du er bedre sikret, da alt arbejde er udført af professionelle fagfolk, som også sikrer den optimale koordination af arbejdere samt kommunikationen imellem disse.
Med en totalentreprenør slipper du for:

Vi klarer alle disse opgaver og bevarer det kølige overblik lige fra de første idéer kommer på tegnebrættet til byggeriet er afleveret og klar til brug. Gennemsigtighed og samarbejde mellem os og dig er en forudsætning for, at vi gang på gang leverer et slutresultat med stor tilfredshed fra vores kunder. Kommunikation er et vigtigt redskab i opbygningen af tillid og noget, vi prioriterer meget højt. Vi sørger for, at du er godt orienteret og håndterer dit projekt på en måde, så du føler dig tryg og involveret i den udstrækning, det passer dig.

Ingen opgave er for stor eller lille

Er du i tvivl om, hvorvidt din opgave er for stor eller for lille til en totalentreprise, er du altid velkommen til at forhøre dig hos LSW. Vi deler gerne vores viden med dig, og rådgivning er for os en naturlig del af processen mod et samarbejde. Den indledende dialog og sparring er en forudsætning for, at vi kan agere professionelt og være på forkant fra start til slut. Hvorvidt du har brug for fuld styring på et mindre projekt eller lader os klare de store totalentrepriser, er op til dig – intet er for stort eller småt til totalentreprise med Egerbyg. Det eneste der tæller for os, er kundetilfredshed.